PAMin etuja

CIityShoppari

 

PAMin jäsenet (myös opiskelija- ja eläkeläisjäsenet) ja PAMiin liittyvät uudet jäsenet saavat jäsenetuna CityShoppari 2022 -sovelluksen edut käyttöön veloituksetta (arvo 14,99€). Mobiilisovellus toimii kännykässä.

 

Saat nyt CityShopparin käyttöösi entistä helpommin! 

 1. Kirjaudu sisään PAMin asiointipalveluun 
 2. Klikkaa asioinnin etusivulta Ota Cityshopparin edut tästä käyttöön -linkkiä (jos sinulla ei ole vielä sovellusta, linkki ohjaa sinut ensin puhelimesi sovelluskauppaan, lataa sovellus).
 3. Avaa sovellus ja tämän jälkeen salli sijainti. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähinnä olevat edut. Sovellus ei kerää sijaintitietojasi.
 4. Paina oikeasta ylävalikosta lukon kuvaa, josta avautuu rekisteröityminen. Syötä puhelinnumerosi (kansainvälisessä muodossa +35850123123) ja paina lähetä.
 5. Saat tekstiviestinä vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina jatka.
 6. Edut ovat nyt käytössäsi!

Mikäli et syystä tai toisesta pääse asiointipalveluun, noudata alla olevia ohjeita.

 • LATAA CityShoppari-sovellus sovelluskaupastasi ja ASENNA sovellus (Lataa sovellus puhelimeesi Google Play, Appstore tai Huawei AppGallerysta).
 • AVAA sovellus ja tämän jälkeen SALLI SIJAINTI. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähinnä olevat edut. Sovellus ei kerää sijaintitietojasi
 • REKISTERÖITYMINEN:
  1. Paina oikeasta ylävalikosta lukon kuvaa, josta avautuu rekisteröityminen. Syötä ja lähetä puhelinnumerosi (kansainvälisessä muodossa +35804123456). Saat tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina jatka.
  2. Valitse ”Olen liitto- tai yritysasiakas ja minulla on henkilökohtainen salasana – rekisteröidy tästä”. Kirjaudut CityShoppariin puhelinnumerollasi ja ”Liitolta tai yritykseltä saadulla salasanalla", salasana on jäsennumerosi, jonka eteen tulee etuliite PAM esim. PAM000000.

.

CityShopparisi on aktiivinen 1.1.2022- 31.12.2022

Lisätietoja sovelluksesta ja eduista saat CityShopparin sivuilta.